Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Welkom

04-06-2017

“De Avond van de Ondernemer”

OOvB presenteert “De Avond van de Ondernemer”

Dinsdag 27 juni 2017 – Goffertstadion – Nijmegen

Op dinsdagavond 27 juni organiseert OOvB adviseurs en accountants in het Goffertstadion Nijmegen “De Avond van de Ondernemer”.

Tijdens deze ondernemersavond, die start om 20.00 uur, zal afgetrapt worden door James Timmermans met een inspirerend verhaal over “Dromen, durven, doen”. Daarna is het de beurt aan Raymond Janssen die een interviewsessie houdt met aan tafel een aantal bekende regionale ondernemers. Het onderwerp? Aan- en verkoop van de onderneming. 
Lees verder
15-05-2017

Nieuwenhof & Hulsen wordt NH Adviseurs

U kent ons als Nieuwenhof & Hulsen. We hebben een ijzersterk team om ons heen verzameld dat op geheel eigen wijze of zo u wilt op ‘eigenwijze wijze’ bedrijfskundige en financiële uitdagingen te lijf gaat. Gewoon omdat wij denken dat het anders én beter kan.

Ons team is steeds belangrijker geworden. Daarom hebben we er voor gekozen om onze naam en ons logo langzaam te wijzigen in NH Adviseurs. Ere wie ere toekomt: ons gehele team staat voor kwaliteit.

Lees verder
14-05-2017

Seizoen eindigt met nederlaag

Dongen – JVC Cuijk 2-0

Sinds de kans op de derde periode verkeken is, lijkt het heilige vuur verdwenen uit de selectie van JVC Cuijk. Ook de laatste seizoenswedstrijd tegen vv Dongen ging verloren met 2-0, identiek aan de uitslag in Cuijk. Voor beide ploegen stond er niets meer op ’t spel behalve een waardig einde aan de competitie.

Lees verder
07-05-2017

JVC Cuijk snakt naar einde seizoen

JVC Cuijk - Jong De Graafschap 0 - 1

JVC Cuijk eindigt het seizoen in de middenmoot, zonder ook maar één keer ergens aanspraak op te kunnen maken. Waar er in de laatste weken de derde periode nog een mogelijkheid lag om nacompetitie te spelen eindigen de rood-witten ook deze periode in de middenmoot. Het hele seizoen is het eigenlijk “net-niet”. Waar op papier de selectie flink wat gerenomeerde namen bevat komt dit er in het veldspel niet uit. De laatste weken ontbreekt het door het gebrek aan kans op een prijs dan ook nog aan de absolute wil om te winnen en ook in deze klasse betekent dit dan dat je geen makkelijke wedstrijden speelt en van iedereen kunt verliezen. 

Lees verder
07-05-2017

Bedrijvig Beurs krijgt steeds meer vorm

Vernieuwde opzet voor hét netwerkevent in de regio

CUIJK – De invulling van de vernieuwde Bedrijvig Beurs – op woensdag 13 en donderdag 14 september 2017 in het Ebben Inspyrium te Cuijk – krijgt steeds meer vorm. Organisatoren Aik Ducaat en Robert Hermens lichten alvast een tipje van de sluier op.

Lees verder
01-05-2017

Ontbijtsessie Rinico Tentenverhuur, HR5 en OOvB

Thema: voor Ondernemers, door Ondernemers

Woensdag 26 april waren de leden van de Businessclub JVC Cuijk welkom bij Rinico Tentenverhuur in Mill, voor een gezamenlijke ontbijtsessie georganiseerd door Rinico TentenverhuurHR5 en OOvB. Het ontbijt was verzorgd door Hermanussen Catering en de aankleding van de door Rinico opgebouwde tent was verzorgd door Primetime  Eventtechniek. Een echt voorbeeld van samen-werken door deze vijf bedrijven.

Lees verder