Business Club JVC Cuijk:
Sponsors voor sponsors

Welkom

21-09-2017

Bedrijvig Beurs 2017

Afgelopen week was de business club op Bedrijvig Beurs. Veel van onze leden stonden hier met een stand of waren te gast en hebben kunnen genieten van mooie presentaties van Bureau Vet en Björn Kuipers. De vele positieve reacties geven aan dat ook dit weer een geslaagd evenement was.

Lees verder
17-09-2017

Terechte nederlaag tegen een beter vv Dongen

Na de overwinning verleden week tegen de vooraf tot titelkandidaat bestempelde Naaldwijkse ploeg Westlandia, waren de verwachtingen hooggespannen onder het goed opgekomen publiek op het sportcomplex van SIOL. Maar helaas kon de rood-witte brigade van trainer Ruud Kaiser deze week niet op de (kunstgras)mat leggen wat de drie wedstrijden daarvoor tegen respectievelijk BeQuick, HBS en Westlandia wel lukte. Helaas was vv Dongen een maatje te groot.
Lees verder
12-09-2017

Revanche in Naaldwijk

 

JVC Cuijk breekt met aloude traditie en wint tijdens het kermisweekend.

 

Lees verder
28-08-2017

Gratis naar 4WD in Oss met Oostendorp

4WD Festival in Oss 

Op zondag 10 september vindt het 4WD Festival in Oss weer plaats. Oostendorp Auto Toyota Cuijk is ook dit jaar met een stand aanwezig, onder andere met de stoere Toyota Hilux bedrijfswagen.
Ben jij ook liefhebber van stoere 4x4's? Kom langs op onze stand! JVC Businessclubleden kunnen dit evenement gratis bezoeken via Oostendorp Auto.

Lees verder
28-08-2017

Mooie samenwerking Ap-Art en JVC Cuijk

Ap-Art Mode kledingpartner JVC Cuijk

Ap-Art Mode staat voor hippe, eigentijdse en vernieuwde mode. Dit past precies bij de selectie van JVC Cuijk ZO1 voor seizoen 2017/2018: een jonge selectie, met fris enmodern voetbal. Reden voor René Fransen van Ap-Art Mode om de jarenlange samenwerking met JVC Cuijk een nieuwe impuls te geven en de hele selectie en staf te voorzien van een nieuwe look.

Lees verder
28-08-2017

Sterke seizoen opening JVC Cuijk

Sterke seizoen opening JVC Cuijk

4-2 overwinning tegen BeQuick 1887 uit Groningen.

Lees verder